سال ۱۴۰۲؛ سال «مهار تورم و رشد تولید»
شنبه ١٨ آذر ١٤٠٢
معرفی فرماندار

 

مطلب صادقلو گیوی

فرماندار شهرستان کوثر

لینک های مفید

http://ostan-ar.ir/uploads/ArdabilOSTAN.jpg
فرمانداری ها

 

خط ملی اعتیاد

 

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 597318
 بازدید امروز : 88
 کل بازدید : 1572760
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 0/3125
اوقات شرعی
نظرسنجی
اين سايت تا چه اندازه به هدف خود كه همانا اطلاع رساني سريع و صحيح مي باشد نزديك است؟

عالي
خوب
متوسط
ضعيف

اخبار تصویری
  • جلسه اجرایی نمودن عملیات خط ۱ و ۲ شبکه پایاب سد گیوی
    جلسه اجرایی نمودن عملیات خط ۱ و ۲ شبکه پایاب سد گیوی

  • پاسخگویی فرماندار به مردم در سامانه سامد
    فرماندار محترم در روز شنبه مورخ 1402/7/22 از ساعت 10 تا 12 صبح از طریق سامانه سامد با شماره تلفن 111 پاسخگوی عموم اهالی محترم خواهد بود.

  • برگزاری مراسم بزرگداشت روز ملی روستا و عشایر
    مراسم بزرگداشت روز ملی روستا و عشایر با دعوت از مسئولین استانی و شهرستانی در مسجد روستای آرپاچایی از توابع بخش مرکزی کوثر برگزار شد و طی این مراسم مشکلات اهالی و عشایر شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

  • ارائه گزارش عملکرد یکساله دولت توسط فرماندار شهرستان کوثر در مصلی نماز جمعه
    ارائه گزارش عملکرد یکساله دولت توسط فرماندار شهرستان کوثر بمناسبت هفته دولت در مصلی نماز جمعه، فرماندار محترم در بین الصلاتین گزارشی از عملکرد یکساله دولت در سالی که گذشت را به نمازگزاران جمعه ارائه کرد.

  • تودیع و معارفه رؤسای کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان کوثر
    طی جلسه ای با حضور فرماندار و قائم مقام مدیر کل محترم کمیته امداد امام خمینی (ره) از زحمات آقای احمدی (مدیر سابق) تقدیر بعمل آمده و طی حکمی آقای گنجی بعنوان رئیس جدید کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان کوثر منصوب شد؛ ۱۴٠۲/۵/۳٠.

اخبار > ⭕️ کنگره ۳۴۰۰ شهید والامقام استان در شهرستان کوثر برگزار گردید.


  چاپ        ارسال به دوست

⭕️ کنگره ۳۴۰۰ شهید والامقام استان در شهرستان کوثر برگزار گردید.

⭕️ کنگره ۳۴۰۰ شهید والامقام استان در شهرستان کوثر برگزار گردید.

⭕️ کنگره ۳۴۰۰ شهید والامقام استان در شهرستان کوثر برگزار گردید.

 

💢 با حضور صادقلو سرپرست فرمانداری شهرستان کوثر، مجتهدنیا دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل و نماینده استانداری در کنگره ۳۴۰۰ شهید استان، جناب سرهنگ عطایی معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل، جناب سرهنگ حسن‌زاده دبیر اجرایی کنگره ۳۴۰۰ شهید استان و روسای ادارات تابعه شهرستان کوثر کارگاه توجیهی کنگره ۳۴۰۰ شهید والامقام استان اردبیل با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال فرهنگ حاکم در دوران دفاع مقدس به نسل جوان در شهرستان کوثر برگزار گردید.

 

💢 صادقلو با بیان اینکه هر آنچه داریم به برکت انقلاب اسلامی و خون شهداست افزود: برگزاری کنگره شهدای والامقام استان فرصت مغتنمی است تا یاد و خاطره شهدا در جامعه زنده و همانند هشت سال دفاع مقدس عطر و بوی شهید و روحیه شهادت طلبی در جامعه حس شود و دستگاه‌های مربوطه بایستی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم اهتمام جدی داشته باشند.

 

💢 جناب سرهنگ عطایی معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس (ع) استان، موج‌سازی فرهنگی برای مقابله با تهاجم فرهنگی گسترده دشمن را از اهداف برگزاری کنگره ذکر کرد و افزود: برگزاری برنامه‌های فرهنگی به نوعی تولید قدرت با دامنه و گستره بیشتر و نفوذ بهتر در مقابل تقدس‌زدایی دشمن است.

وی تلاش برای دسترسی آحاد مختلف جامعه به پیام‌های ارزشمند شهدا را خدمت بی‌منت به مردم دانست و خاطرنشان کرد: باید به صورت عملی راه شهدا را ادامه دهیم و این امر می‌تواند در حل مشکلات معشیتی و اقتصادی مردم و محرومیت‌زدایی موثر باشد.

 

💢 جناب سرهنگ حسن‌زاده دبیر اجرایی کنگره از آماده شدن فضاهای مختلف استان برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم خبر داد و افزود: بهره‌برداری از موزه دفاع مقدس، راه‌اندازی دهکده مقاومت، ایجاد بوستان شهدا، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران استان ، اهدای جهیزیه به نوعروسان، آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد، آبرسانی به روستاهای محروم و کمتر توسعه‌یافته و بازسازی جاده‌های روستایی از مهم‌ترین برنامه‌های در نظر گرفته شده برای این کنگره است.

 

💢 در پایان احکام فرماندار و فرمانده سپاه ناحیه کوثر به عنوان رئيس و دبیر شهرستانی شورای برگزاری کنگره شهدای سه هزار و ۴۰۰ شهید استان اردبیل به مطلب صادقلو و جناب سرهنگ حسن نوروزی اهدا گردید.

 


١٢:٤٣ - 1401/04/01    /    شماره : ٣٩٨٨٠    /    تعداد نمایش : ٤٥٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




MAP
اطلاعات تماس

  • آدرس: فرمانداری شهرستان کوثر
  • کدپستی: 5685133155
  • تلفن تماس: 32923200(045) - 32923202 (045)
  • شماره فکس: (045)
  • ایمیل: gov.kosar@ostan-ar.ir

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به استانداری استان اردبیل می باشد
تاریخ آخرین به روز رسانی:شنبه ١٨ آذر ١٤٠٢